Održana radionica za volontere programa Volontiram u kulturi povodom akcije Hrvatska volontira

Kada nas je Asja Brusić pozvala da provedemo radionicu mislili smo da će to biti jedna klasično dobra radionica, a kad ono — izvanredna! Sjajna i motivirana ekipa, puna znanja, iskustava i pitanja. Ekipa koja će sigurno poticati inkluzivne kulturne prakse i širiti informaciju o njihovim važnostima uvijek i svugdje.
A sad zrno ozbiljnosti — radionice inkluziviranja kulturnih praksi pod vodstvom našeg Tina i naše Maje potaknule su sudionice.ke na učenje o važnosti inkluzije, načinima inkluziviranja te primjerima dobrih praksi kao i motivirale za inkluziviranje svega onoga što volonterke.i rade, jednako profesionalno i privatno.

Ukratko — Kultura svima!
Veselimo se zajedničkim akcijama i gradnji inkluzivnijeg društva <3

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.