Kultura svima na prvom Masterclassu u sklopu programa IMPACT4VALUES

Naše Larisa i Maja su provele tjedan educirajući se na prvom Masterclassu: EU vrijednosti na djelu u sklopu programa IMPACT4VALUES kroz koji provodimo projekt Kultura svima.
U Medulinu smo s kolegicama i kolegama iz Hrvatske i Slovenije intenzivno učile o povezivanju lokalnih zajednica s EU institucijama u zaštiti EU vrijednosti, a i to činile u praksi, odnosno — povezivale se sa sjajnim kolegicama i kolegama, budućim partnericama i partnerima <3

Hvala Zakladi Solidarna, Zakladi Slagalica i slovenskom CNVOS-u na prilici i organizaciji. Jedva čekamo nastavak, a do tada — Kultura svima!

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na [email protected] i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.


Warning: Array to string conversion in /home/filmsvima/domains/kulturasvima.filmsvima.com/public_html/wp/wp-content/themes/kulturasvima/inc/wm-extra.php on line 72
Array