Kultura svima — edukacije i ćakule, Dječja kuća, 9.5.

Kakve veze imaju Dječja kuća i podcasti? Osim održane treće po redu Kultura svima inkluzivne edukacije i ćakule na temu izrade podcasta pod vodstvom naše divine suradnice Pamele Perkić, ekipa koja marljivo gradi Dječju kuću se sprema na veliki korak — uskoro pokreću svoj vlastiti podcast namijenjen svim obiteljima <3
Iva i Nicol iz Dječje kuće, Tino iz IKVM Kultura svima i voditeljica radionice, Pamela Perkić napravili su ovaj četvrtak — sjajnim!
Pamela je, as usual, briljirala — pokazala nam je da su za pokretanje podcasta najvažnija ideja, volja, strpljenje i želja, a da se sve ostalo može naučiti. Inspirirala nas je na pronalazak autentičnih nas i potaknula na komuniciranje tema do kojih nam je stalo. Motivirani, napunjeni i educirani upravo krećemo zasukati rukave i pokrenuti i naš, Kultura svima inkluzivni podcast <3 I jedva čekamo nove podcaste u kulturi 🙂
Hvala još jednom svima na zajedničkoj gradnji inkluzivnije i solidarnije zajednice <3

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.