Kultura svima — četvrta inkluzivna edukacija i ćakula — Audiodeskripcija s Tonijem Pavlovićem (CAD)

Kultura svima poziva na 4. inkluzivnu ćakulu i edukaciju — vrijeme je za audiodeskripcije!
Nakon Gradske knjižnice Rijeka, Pomorskog i povijesnog muzeja hrvatskog primorja i Dječje kuće, red je stigao na Hrvatsko narodno kazalište Ivan pl. Zajc gdje ćemo naučiti sve što se naučiti može o audiodeskripcijama i to ni manje ni više nego od sinonima za AD u Hrvatskoj — Antonija Tonija Pavlovića iz Centra za audiodeskripcije. Učimo od osobe koja godinama inkluzivira kulturu, koja je otvorila vrata hrvatskog filma te vrata brojnih kazališta slijepim i slabovidnim osobama, od osobe koja radi AD za HRT i od osobe koja s našom Film svima ekipom čini film dostupnijim i otvorenijim svima nama. A uz to, Toni je i slijepa osoba. I onda idu pitanja — a kako to onda on radi AD? Za sve koji i koje žele znati više, 6.6.2024. u 13:00 sati trebaju biti u HNK Ivan pl. Zajc i dobro doooobro doooooobro slušati.
Kao i uvijek, uz inkluzivnu radionicu ide i nezaobilazno inkluzivno vodstvo institucijom, a nakon Tee i Larise (GKR), Enole (PMHP) i Tina (Dječja kuća), palicu preuzima Iskra Šanko, članica inkluzivnog kulturnog vijeća mladih Kultura svima, kulturologinja i kazališna radnica. Može li bolje?
Može — samo 2 dana kasnije, 8.6.2024. Kultura svima kolektiv i HNK Ivan pl. Zajc zajednički organiziraju inkluzivnu premijeru predstave Glorija, dostupnu gluhim i nagluhim te slijepim i slabovidnim osobama. Ulovite svoje mjesto na vrijeme, zajednički ispisujemo povijest <3 
Prijaviti se možete putem Google obrasca
Još jednom pozivamo svih na učenje i stvaranje inkluzivnijeg i solidarnijeg društva za sve nas — zajedno.—
Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.