Inkluzivno vodstvo na HZJ povodom Međunarodnog dana muzeja

Prirodoslovni muzej Rijeka ozbiljno radi na inkluziviranju svojih praksi — nakon sjajno posjećene akcije povodom Noći muzeja, red je stigao i na dan — Međunarodni dan muzeja. I ovoga su puta u suradnji s Kulturom svima organizirali inkluzivno vodstvo muzejem na hrvatskom znakovnim jeziku. Okupljeni su pokazali značajniji interes za znanjem o ribama, pa su nas Marcelo Kovačić i Željka Modrić Surina detaljno upoznali s fundusom, ali i laboratorijem i opremom. Nezaboravno iskustvo!
Jako smo sretni što su nam se pridružile i čujuće osobe pa smo imali priliku osjetiti u praksi krilaticu muzeji svima!

Hvala Prirodoslovnom muzeju Rijeka i muzejskoj pedagoginji Aniti Hodak na inicijativi, entuzijazmu i motivaciji. Vidimo se na idućim inkluzivnim akcijama i aktivnostima!

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.