Kultura svima x Urbani separe — inkluzivno vodstvo izložbom Budi susjed

Kroz gotovo 10 godina inkluzivnog rada udruge Filmaktiv, a pogotovo u posljednjih nekoliko mjeseci provedbe projekta Kultura svima možemo osjetiti divne pomake u inkluziviranju kulturnih praksi <3
U utorak, 23.4. se vidimo na inkluzivnom vodstvu dostupnom gluhim i nagluhim osobama izložbom Budi susjed naših dragih prijatelja i suradnika, Urbanog separea, s kojima smo prošlo ljeto uživali u riječkim susjedstvima i gradnji snažnije zajednice.
Na izložbi Budi susjed posjetitelji će se upoznati s radom udruge za promicanje kvalitete urbanog života Urbani separe koja ovom izložbom zahvaljuje zajednici na višegodišnjem odazivu, potpori i kreativnosti koju su zajedno ostvarili. A mi ne možemo biti ponosniji što smo mali dio te priče <3

Vidimo se 23.4. u 17:00 u Galeriji Kortil i postanimo — susjedi <3

Veselimo se svim budućim inkluziviranjima kulture, jedino zajedno možemo izgraditi inkluzivnije i solidarnije društvo!

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.