Kultura svima — treća inkluzivna edukacija i ćakula — Podcast svima s Pamelom Perkić

Dječja kuća postaje inkubator podcast, ne samo da uskoro pokreću svoj nego će ugostiti treću inkluzivnu edukaciju i ćakulu u sklopu Kulture svima — Podcast svima s jednom jedinom, Pamelom Perkić!
Nakon dvije sjajne radionice inkluziviranja kulturnih praksi u kojima smo  učili kako osigurati pristup kulturi slijepim i slabovidnim osobama kroz radionice izrade audioknjiga pod vodstvom Tine Tus i Anamarije Šepl iz Inkluzivnog kulturnog vijeća mladih (IKVM) Kultura svima te osnova rada sa slijepim i slabovidnim osobama pod vodstvom dr.sc. Morane Vouk Nikolić, muzejske savjetnice Tiflološkog muzeja u Zagrebu, vrijeme je za najavu — treće!
Kultura svima — inkluzivne edukacije i ćakule stižu u Dječju kuću gdje će nas Tino Vodanović (IKVM Kultura svima) upoznati s inkluzivnim elementima prostora i sadržaja, a influencerica, aktivistica i pokretačica Icon podcasta s procesom izrade podcasta i načinom stvaranja autentičnog sadržaja. Edukacija će biti održana u Dječjoj kući u četvrtak, 9.5.2024. u 13:00 i svi i sve smo pozvani.e 🙂 
Prijaviti se možete putem Google obrasca

Još jednom pozivamo sve na učenje i stvaranje inkluzivnijeg i solidarnijeg društva za sve nas — zajedno.

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.