Kultura svima — edukacije i ćakule, PPMHP, 25.4.2024.

Druga održana edukacije novog ciklusa projekta Kultura svima je iza nas. IKVM Kultura svima ovaj put je edukaciju održalo u PPMHP u suradnji Tiflološkim muzejem iz Zagreba. 
Nakon obilaska PPMHP-a koji je vodila Enola iz IKVM, bacili smo se na posao i učenje o inkluzivnim praksama za slijepe i slabovidne osobe. 
Zahvaljujemo se dr.sc. Morani Vouk Nikolić iz Tiflološkog muzeja koja je vodila radionicu o senzibilizaciji radnika i radnica u kulturi o potrebama slijepih i slabovidnih posjetitelja kroz radionicu, primjere inkluzivne prakse te o mogućnostima prilagodbe prostora, sadržaja i komunikacije.
Vidimo se na idućoj radionici već 9.5.2024. u Dječjoj kući gdje učimo raditi — podcaste s influencericom, aktivisticom i suradnicom inkluzivnih programa Film svima i Kultura svima udruge Filmaktiv, Pamelom Perkić. Prijave su putem Google obrasca.
Kao i uvijek, pozivamo vas sve na učenje i stvaranje inkluzivnijeg i solidarnijeg društvo za sve nas — zajedno.

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.