Kultura svima — peta inkluzivna ćakula i edukacija  — Tehnika djevojkama sa Sarom Salamon u partnerstvu s Kinom Katarina — POPUNJENO!

Kultura svima i Tehnika djevojkama napokon u suradnji! Nakon niza godina planiranja zajedničkih aktivnosti, pružila nam se prilika za realizaciju koju nismo propustile. Ispred vas je najava 5. inkluzivne ćakule i edukacije projekta Kultura svima, i to — Tehnika djevojkama pod vodstvom Sare Salamon koja će biti održana u četvrtak, 20.6.2024. u prostoru RiHub-a.
Riječ je o radionici osnove tehničke produkcije gdje će polaznice savladati osnove sastavljanja i čitanja tech ridera te audio (razglasi, spajanje opreme, ozvučenje) i video (razumijevanje video formata, operiranje projektorom ili monitorom, kablovi, spajanje playera, platno) tehničku produkciju. Kroz radionicu će ih voditi multimedijalna umjetnica Sara Salamon, a polaznicama će biti osigurana oprema za praktični dio radionice. 
Prijave su zatvorene jer je radionica popunjena, no prijaviti se možete za posljednju radionicu prije ljetne pauze putem Google obrasca. 
Još jednom pozivamo sve na učenje i stvaranje inkluzivnijeg i solidarnijeg društva za sve nas — zajedno

Tehnika djevojkama!
Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na [email protected] i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.


Warning: Array to string conversion in /home/filmsvima/domains/kulturasvima.filmsvima.com/public_html/wp/wp-content/themes/kulturasvima/inc/wm-extra.php on line 72
Array